Bericht:
Het gastenboek was om vreemde redenen weer off line. Ik heb e.e.a. aangepast een opgewaardeerd. Hopelijk blijft het nu wel werken!

Toegevoegd: september 26, 2017
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
de oldtimer rit gereden vandaag was erg goed en leuk uitgezet"""toppie veel deelnemers en een gezellige sfeer :D :D :D :D

Toegevoegd: mei 16, 2016
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Voor haar 1e oldtimerrit op zondag 27 september 2015 zijn wij nog steeds op zoek naar oldtimers van 25 jaar of ouder met WA verzekering die op deze dag mee willen doen.
Het is de bedoeling dat in elke auto een kind van onze wachtlijst mee gaat rijden.
Kosten: € 10,- per auto. Dit inschrijvingsgeld kont volledig ten goede van stichting Tess. Wilt u eind van de dag meedoen aan de BBQ dan betaalt u daar € 15.00 per persoon voor inclusief 2 consumpties.
voor meer informatie * * * u een email sturen aan: evenementen@stichtingtess.nl of bellen naar 0628807397


Toegevoegd: augustus 8, 2015
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP addressBericht:
Het was een leuke dag gisteren, alleen jammer dat de motors onder de bomen moesten staan. Had ik hem helemaal mooi in de wax gezet, zit ie nu weer helemaal onder de plak van de bomen :!cry:

Toegevoegd: september 8, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Oproep aan bezitters van oldtimer:tractoren,motoren,of auto"s. Evenementenbegeleidster Mirjam van verpleeghuis Eikendonk te Waalwijk wil op zaterdagmiddag 19 juli a.s. iets organiseren met oldtimers op de grasvelden rondom Eikendonk Hier heeft ze natuurlijk wel liefhebbers voor nodig die bereid zijn hun mooie exemplaren te showen aan de mensen die hier wonen en hier oude herinneringen aan op kunnen halen. INFO: Mirjam v Steenbrugge tel,06-23248756,e-mail:mirjamvsteenbrugge@schakelring.nl of jack brok tel;06-47199286.

Toegevoegd: mei 11, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP addressBericht:
Na het succes en de waardering van de vorige Oldtimerbeurs, wordt de Voorste Venne in Drunen(het oude Autotron) wederom omgetoverd voor een OldtimerEvent. Dit jaar vindt dit evenement plaats op za 5 en zo 6 juli. Het gehele weekend zal in het teken staan van oldtimers.
Bekijk het programma op de site van De Voorste Venne. Er zijn nog enkele standhouderplaatsen beschikbaar!!

Dit evenement wordt georganiseerd door stichting Podium Heusden in samenwerking met Oldtimerclub ´De Langstraat`.
Incl de 21ste tourrit van Oldtimer Club De Langstraat op 6 juli.

Deelnemen aan de toertocht van OCDL: Voor inschrijven via de website van ocdl betaalt u €10,00. over te maken op bankrekening Nr. NL 85 Rabo 01165 85153
“Betaald is ingeschreven met recht op een tourrit schild”.
Op de dag van de rallytocht * * * u alsnog inschrijven, dan betaalt u € 12.50.


Toegevoegd: mei 5, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Op zondag 27 april organiseert Classic Car Parts Helden een oldtimertreffen in Horst aan de Maas, i.c.m de menwedstrijden.
Kosten voor deelname: € 10,00 per auto. Verzamelen om 10.00 uur op de publieksparkeerplaats bij de menwedstrijden waar u * * * betalen. een toertocht van ongeveer 65 km door de omgeving van Horst a/d Maas.smiddags diverse menraces te zien .
Locatie: Peeldijkje, Horst / Melderslo. Volg vanaf de A73 de afslag 10. Vanaf Venlo ga je onderaan de afslag rechtsaf, vanaf Venray ga linksaf. Daarna bewegwijzering volgen.
andere voorstellingen:
Roofvogelshow
acrobatiek te paard
een verrassende kuur op muziek met paarden
Horseball wedstrijd spectaculair om te zien
Schminken en tekenen met kleurplaten voor kinderen van 3-12 jaar
Springkussen
Wij verzoeken u dringend om u van te voren in te schrijven.
Dit kan per e-mail aan info@classiccarpartshelden.nl
of telefonisch via 077 307 83 46 of 06 30 30 10 48.


Toegevoegd: april 2, 2014
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Wij waren er voor de eerste keer met 1 van onze scirocco's en vonden 't een prachtige meeting. Volgend jaar zijn we weer aanwezig.

Toegevoegd: september 8, 2013
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Het 3e lustrum van de oldtimerdag is weer voorbij.Het was een prachtige dag met veel bezoekers en vele voertuigen op 2 of meer wielen die zeer de moeite waard waren.Ook de sationaire motoren bij Tijn waren een genot om naar te kijken en luisteren. Ik heb ook veel 'nieuwe' deelnemers gezien en gesproken en veel positieve geluiden gehoord.Ik heb het al vaker gezegd, wat hier ieder jaar gebeurd zie je nergens. Zoveel enthousiaste vrijwilligers, die het mogelijk maken om zo'n dag te organiseren, is geweldig. Neem daar m'n pet graag voor af.
Vriendelijke groeten,
Jos Verheijen


Toegevoegd: september 3, 2013
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Bericht:
Wat een prachtige dag dit derde lustrum was! Als webbouwer en fotograaf van oldtimervriendenclub sta ik verder buiten de organisatie. Ik ben zeer onder de indruk hoe deze 15de Vaartse Oldtimerdag was georganiseerd. De nieuwe plaatsing van motoren, inschrijftafel en DJ was erg verfrissend. Ik had het idee dat men dit allemaal als positief beschouwde. Toffe band aan het einde van de middag. Fantastische opkomst van deelnemers en bezoekers. Ik schat dat het de drukste Vaartse Oldtimerdag ooit was. Ik heb heel veel mooie en nieuwe dingen gezien. Het was bijna niet bij te houden met fotograferen. Telkens als ik dacht dat ik bijv het voetbalveld wel gefotografeerd had, kwamen er weer talloze nieuwe deelnemers bij. Geweldig!!! Ik ga snel aan de slag om de foto's op de site te zetten.

Toegevoegd: september 3, 2013
Verwijder dit bericht Reageer op dit bericht View IP address
Powered by PHP Guestbook - brought to you by PHP Scripts
 
1 2 3 4 5 Volgende › Laatste »